14.4 C
Athens

Γουότφορντ – Νόριτς 0-3: Ο επιθετικός από το Μιζούρι την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη!

Για πρώτη φορά στη σεζόν η Νόριτς βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης! Τα Καναρίνια πέρασαν με εμφατικό τρόπο από το «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» στο ντέρμπι παραμονής με τη Γουότφορντ (0-3) και βρίσκονται στο +2 από την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι, αν και με δύο παιχνίδια περισσότερα.

Περισσότερο ήταν μια νίκη ψυχολογίας και ασφαλώς ένα αποτέλεσμα που ευνόησε και τις Νιούκαστλ και Μπέρνλι αφού σε διαφορετική περίπτωση η Γουότφορντ – η οποία έχει μπροστά της το ματς με την Μπέρνλι – θα είχε ξεκάθαρο πρώτο λόγο για την παραμονή.

Η ομάδα των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη (έμειναν στον πάγκο) άντεξε στην πίεση του πρώτου μέρους (0-0) και χτύπησε στο δεύτερο με τον εντυπωσιακό Τζόσουα Σάρτζεντ.

Ο Αμερικανός από το Μιζούρι που αποκτήθηκε αντί 9.500.000 από τη Βέρντερ Βρέμης με εντυπωσιακό τελείωμα άνοιξε το σκορ στο 51′ και – αφού ακολούθησε διακοπή ενός τετάρτου λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος – σημείωσε δεύτερο γκολ (τα πρώτα του με τη Νόριτς) στο 74′ με καρφωτή κεφαλιά μετά την άψογη σέντρα από τα αριστερά του Ράσιτσα.

Η αποβολή του Ντένις με δεύτερη κίτρινη κάρτα έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι που έριξε στο ματς τους Σέμα και Κούτσα, με τον Σλοβάκο να σημειώνει αυτογκόλ στο 92′ – πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς – για το τελικό 0-3. Και το πιο εντυπωσιακό;

Η Νόριτς είχε πετύχει μόλις 3 γκολ σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις: Όσα σημείωσε το βράδυ της Παρασκευής (21/1) απέναντι στη Γουότφορντ!

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάχμαν, Φεμένια (89′ Κούτσκα), Καμπασέλε, Σαμίρ, Καμαρά (84′ Σέμα), Σισοκό, Καγεμπέ, Κλέβερλι (59′ Κούτσο), Ντένις, Ζοάο Πέδρο, Κινγκ

ΝΟΡΙΤΣ: Γκαν, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γουίλιαμς, Ράσιτσα (95′ Πλασέτα), Σόρενσεν (21′ ΜακΛιν), Λε Μελού, Σάρτζεντ, Ίντα, Πούκι (86′ Μπάιραμ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς