18.9 C
Athens

Σε επαφές με τον Όσκαρ η Μπαρτσελόνα, «αγκάθι» το συμβόλαιό του

Κίνηση-έκπληξη με φόντο το καλοκαίρι θέλει να κάνει η Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με όσα διαρρέονται στην Ισπανία και επιβεβαιώνονται, βρίσκεται σε επαφές με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Όσκαρ. Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην Κίνα και σε Ισπανό δημοσιογράφο επιβεβαίωσε πως θέλει να φορέσει τη φανέλα των Μπλαουγκράνα απλώς πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή.

«Οι συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα δεν έχουν ολοκληρωθεί, πρέπει να μιλήσουμε για αρκετά πράγματα. Έχουν πρόβλημα αυτή τη στιγμή στο να προχωρήσουν σε εγγραφή ποδοσφαιριστών όπως συνέβη στην περίπτωση του Ντάνι Άλβες», ανέφερε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ είναι θετικός να ρίξει το υψηλό κασέ του για να υπογράψει στους Καταλανούς και να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια, όταν και αποχώρησε από την Τσέλσι.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα υπήρξε και στην περίπτωση του Φεράν Τόρες, καθώς χρειάστηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Σαμουέλ Ουμτιτί με μειωμένες αποδοχές – και παρότι δεν υπολογιζόταν – ώστε να ανοίξει χώρος για τον Ισπανό επιθετικό.

Ουσιαστικά, ο δρόμος ανοίγει προκειμένου – με τα τωρινά δεδομένα – ο Όσκαρ να υπογράψει το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα, αν φυσικά υπάρξει και συμφωνία με τη Σανγκάη Πορτ, με την οποία ο Βραζιλιάνος διατηρεί συμβόλαιο ως τα τέλη του 2024. Ο Όσκαρ έχει καταγράψει στην Κίνα 173 συμμετοχές με απολογισμό 50 γκολ και 93 ασίστ, ενώ ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι είχε 38 γκολ και 37 ασίστ σε σύνολο 203 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς