12.5 C
Athens

Τζουλιάνι: Περιμένω να δω το επίπεδο της ομάδας, οι παίκτες δουλεύουν πολύ καλά στις προπονήσεις

Το πρώτο του δυνατό τεστ με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι στον πάγκο δίνει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου στο «Μ. Μερκούρη» το βράδυ της Παρασκευής (21/1, 19:30, ΕΡΤ3).

Οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για να φτάσουν στην 9η νίκη τους σε 10 αγωνιστικές και ο Τζουλιάνι στάθηκε στο πολύ καλό επίπεδο προπονήσεων που υπάρχει τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

«Ένα σημαντικό ματς για εμάς, αυτό με τον Φοίνικα. Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς με αυτοπεποίθηση, γιατί έχω δει τα παιδιά να δουλεύουν πολύ καλά στις προπονήσεις αυτό το διάστημα. Προσωπικά, είμαι περιμένω να δω το επίπεδο της ομάδας μας αυτή τη στιγμή», είπε ο έμπειρος Ιταλός προπονητής, με τον Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς να αναφέρει: «Πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, πολύ σημαντικό ματς και για τη βαθμολογία, αλλά και για το ψυχολογικό κομμάτι. Δουλέψαμε πολύ καλά, τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον καινούργιο προπονητή. Σίγουρα, έφερε κάτι καινούργιο και μας βοηθάει πάρα πολύ. Πιστεύω θα το δείξουμε αυτό στον αγώνα, θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας βόλεϊ, βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό και θέλουμε τη νίκη κάθε φορά. Ο Ολυμπιακός έτσι πρέπει να παίζει και μπορούμε να το καταφέρουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς