19.8 C
Athens

Λεβαντόφσκι: Ρωτήστε τον Μέσι για τις επιλογές του, εγώ δεν έκανα τίποτα λάθος

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Λιονέλ Μέσι αποτέλεσαν τους δύο φιναλίστ των FIFA The Best Awards και για το 2022 με τον Πολωνό άσο να κερδίζει για δεύτερη σερί χρονιά το βραβείο του κορυφαίου αφήνοντας δεύτερο τον Αργεντινό θρύλο.

Ο στράικερ της Μπάγερν Μονάχου συμπεριέλαβε τον αντίστοιχο της Παρί στην τριάδα των κορυφαίων μαζί με τους Σαλάχ και Ρονάλντο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε και για τον Μέσι που αποφάσισε να αφήσει εκτός από τις τελικές επιλογές του τον «Λέβα» επιλέγοντας αντ’ αυτού τους Μπενζεμά, Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Αυτή η απόφαση του Αργεντίνου προκάλεσε αντιδράσεις και την απορία του Λεβαντόφσκι, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε ότι σέβεται κάθε προτίμηση, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι προσωπικό μεταξύ αυτού και του πρώην αρχηγού της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Όσον αφορά την επιλογή του Μέσι, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Εγώ δεν έκανα τίποτα λάθος που μπορεί να τον θύμωσε. Προσωπικά ελπίζω ότι όλα είναι εντάξει μεταξύ μας. Αυτή ήταν η επιλογή του, πρέπει να την σεβαστώ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι κακό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς