20.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές με την Πάρμα για την περίπτωση του Ζαγαρίτη

Η απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μπαίνει σε προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό που εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται σε επαφές με την Πάρμα για την περίπτωση του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Ζαγαρίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλά και τα όσα προκύπτουν από την Ιταλία, ο Έλληνας αμυντικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ και η Πάρμα φαίνεται να μην τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα, μετά και από εντολή Μαρτίνς θα κινηθεί για την περίπτωση ενός αριστερού μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και πλέον μένει να φανεί αν αυτή η λύση έρθει μέσα από την επιλογή του Ζαγαρίτη ή ενός άλλου παίκτη από το εξωτερικό, το όνομα του οποίου δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Βέβαια, στο τραπέζι έχει πέσει ακόμα και το σενάριο να αποκτηθεί ο 20χρονος μπακ, αλλά να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός στην ιταλική ομάδα.

Οι επόμενες ημέρες για αυτή την υπόθεση φαντάζουν ιδιαίτερα κρίσιμες και καθοριστικές, με τους Πειραιώτες να ψάχνονται για τις επόμενες κινήσεις του μετά την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσθήκη του Φαντιγκά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς