13.2 C
Athens

Ασταμάτητη και αήττητη η Εθνική χάντμπολ, κέρδισε και την Τουρκία μέσα στην Καππαδοκία!

Σαν σίφουνας πέρασε από το Ακσαράι της Καππαδοκίας η Εθνική χάντμπολ των Ανδρών, επικρατώντας και της Τουρκίας με 28-20 και κάνοντας το απόλυτο των νικών (6/6) στον στον πρώτο όμιλο τις πρώτης προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023!

Με κορυφαίους τους Πασσιά (7 γκολ) και Κωστακίδη με 6 γκολ σε 6 σουτ, η Εθνική σκόρπισε στο πέρασμά της και τους Τούρκους χτίζοντας ακόμα πιο γερά θεμέλια πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ελλάδα έκανε το απόλυτο των νικών έχοντας εξαιρετική ομοιογένεια, ποιοτικές επιλογές στο ρόστερ και διάρκεια στην απόδοσή της, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει να εμάς να ελπίζουμε για μία μεγάλη διάκριση στο άμεσο μέλλον.

Ελλάδα (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης 6, Τζωρτζίνης 2, Λιάπης 2, Μάλλιος 1, Ηλιόπουλος 1, Πασσιάς 7, Μπουκοβίνας, Καραμπουρνιώτης 1, Δομπρής 3, Παπάζογλου, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Κρητικός, Μπόσκος 4, Αραμπατζής 1, Παπαβασίλης

Τουρκία (Οκάν Χαλάι): Χασίογλου 4, Οζτούρκ 3, Ερντογάν 3, Τινκίρ 2, Μπιτσέρ 2, Τσατκίν 2, Πεκτάς 1, Ερτσεϊλάν 1, Ενγκίν 1, Σιμσάρ 1, Ερσίν, Ιλκμπαχάρ, Ζαμάν, Αραμπατσί, Οσμουσιούλ, Γκιουνάι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς