18.1 C
Athens

Αστέρας – Βόλος 1-0: Ο Σόνι τον φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την 6άδα!

Το έκτο γκολ του Κέβιν Σόνι στο πρωτάθλημα ήταν και αυτό που έφερε τον Αστέρα Τρίπολης ακόμα μια κοντά στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα play off!

Ο Καμερουνέζος με μια προσωπική ενέργεια και ένα τρομερό σουτ αφού γύρισε ωραία το σώμα του στο 41ο λεπτό πέτυχε το γκολ νίκης των Αρκάδων (1-0) απέναντι στον Βόλο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για να πλησιάσει η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς στους τρεις βαθμούς την εξάδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι μέχρι το 20′ με κλασικές ευκαιρίες και τους Ριέρα, Ατιένθα να χάνουν την ευκαιρία για το γκολ. Ο Φαν Βέερτ απάντησε στις ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους με τον Ολλανδό να προσπαθεί να κρεμάσει τον Παπαδόπουλο και να σημαδεύει τελικά το δοκάρι (και από την επέμβαση του γκολκίπερ των Αρκάδων). Ο Παπαδόπουλος είχε απάντηση και στην κεφαλιά του Τσοκάνη λίγα λεπτά αργότερα, πριν έρθει το γκολ του Σόνι με τη φανταστική ενέργεια.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Εξαίρεση το τακουνάκι-έμπνευση του Λεό Τιλίκα στο 70’, με την μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων του Κότνικ, αλλά και το δίλεπτο 77’-78’, με τον Βόλο να έχει και πάλι δυο διαδοχικές ευκαιρίες για να φτάσει σε κάποιο γκολ, ωστόσο το πρώτο σουτ του Φράνκο Φεράρι έδιωξε με γροθιές ο Παπαδόπουλος ενώ αμέσως μετά αυτό του Τσοκάνη έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ 1-0

Σκόρερ: 41′ Σόνι

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες: Κανελλόπουλος / Ρομέρο, Μπαριέντος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος Ν., Χριστόπουλος, Πίτσου (87’ Ιγκλέσιας), Καρμόνα, Αλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65’ Βαλιέντε), Σίτο (82’ Κρεσπί), Ριέρα (65’ Τιλίκα), Σονί (88’ Καπίγια), Μπαράλες.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκουλέν (89’ Τερεζίου), Αλχο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (66’ Ροσέρο), Ορός, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς