22.6 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Καβάλα 2-2: Δύο γκολ σε 2′ και βαθμό στο Ρέντη οι Αργοναύτες

Ο Ολυμπιακός Β’ είδε την Καβάλα να μετατρέπει το 2-0 σε 2-2 μέσα σε διάστημα 120 δευτερόλεπτων και να πετυχαίνει τα πρώτα της γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για να φύγει με βαθμό από το Ρέντη.

Η… λαμπάδα ύψους 1,84 που θα πρέπει να ανάψουν οι Αργοναύτες, ανήκει στο μεταγραφικό απόκτημα που ακούει στο όνομα Μπογκντάν Σταμένκοβιτς. Ο Σέρβος σέντερ φορ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, όντας ο μοναδικός σκόρερ από την μεριά των φιλοξενούμενων.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν νωρίς το προβάδισμα στον αγώνα, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κωστή, στο 5ο λεπτό. Τη σκυτάλη πήρε ο Ξενιτίδης στο 40ο λεπτό διπλασιάζοντας τα τέρματα του Ολυμπιακού Β’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλγκισίμ Μπα είχε την δυνατότητα να κάνει το 3-0 από την λευκή βούλα (48′), όμως τελικά αστόχησε. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σταμένκοβιτς τον τιμώρησε εις διπλούν όταν στο 56′ και στο 58′ της αναμέτρησης έφερε τελικά το παιχνίδι στα ίδια, με το ματς να λήγει τελικά στο 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΚΑΒΑΛΑ 2-2

Γήπεδο: Προπονητικό Κέντρο Ρέντη

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)

Σκόρερ: 5′ Κωστή, 40′ Ξενιτίδης / Σταμένκοβιτς 56′, 58′

Ολυμπιακός Β’ : Τζολάκης, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Χριστοφιλόπουλος (69′ Μαυρουδής), Κεραμίδας, Νίκολιτς, Μαρίνος (46′ Μπα), Βοΐλης, Ντόι, Κωστή, Πινακάς (46′ Λιάτσος).

Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Πανουργιάς (46′ Μουσία), Αρμάλας, Σαμπανίδης (46′ Σαμπανίδης), Θωμαΐδης, Στίκας, Γροσδάνης (80′ Οκάν), Έμπερτ (80′ Κοέν), Σταμένκοβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς