21.1 C
Athens

Η FIFA απαγόρευσε στον Γκουεγέ της Μαρσέιγ να παίξει ξανά ποδόσφαιρο μέχρι να ξεκαθαριστεί η μεταγραφή του

Σε σοβαρούς μπελάδες βρίσκεται πλέον ο μέσος της Μαρσέιγ, Παπέ Γκουεγέ, καθώς η FIFA ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιεί για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Μασσαλίας, του απαγορεύει να συμμετάσχει σε αγώνες καθώς τίθεται σε αναστολή!

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τι ακριβώς είχε συμβεί, σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η Γουότφορντ, ο Γκουεγέ είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον σύλλογο για να ενσωματωθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020.

Στα τέλη Απριλίου εκείνου του έτους, ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία, ωστόσο το καλοκαίρι ο παίκτης ανακοινώθηκε από τη Μαρσέιγ ως ελεύθερος! Η Γουότφορντ κατέφυγε στη νομική οδό και πλέον αν βρεθεί υπαίτιος για όλη αυτή την κατάσταση ο διεθνής Σενεγαλέζος χαφ – που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα αλλά πλέον δεν μπορεί να αγωνιστεί – τότε μπορεί να του απαγορευτεί να παίξει ποδόσφαιρο για χρόνια!

«Ο Παπέ Γκουεγέ είχε ένα πρόβλημα νομικής φύσεως πριν από τη σέντρα του αγώνα. Πέντε λεπτά πριν την έναρξη, ειδοποιηθήκαμε πως η FIFA ανέστειλε τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικές διοργανώσεις λόγω της διαμάχης που έχουν Μαρσέιγ και Γουότφορντ για τη μεταγραφή του. Ο δικηγόρος του μας ενημέρωσε περίπου στις 11:00 αλλά πριν από τη σέντρα λάβαμε την επιβεβαίωση για αυτό και τον αφαιρέσαμε εντελώς από το φύλλο αγώνα», υποστήριξε στις δηλώσεις του μετά το 0-0 της Σενεγάλης με τη Γουινέα ο Αλιού Σισέ.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει από το καλοκαίρι του 2020 στη Μαρσέιγ με την οποία έχει καταγράψει 61 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς