21.8 C
Athens

Μπάγερν: Διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα μετά τον κορωνοϊό ο Αλφόνσο Ντέιβις!

Η απάντηση στο αν και κατά πόσο ο κορωνοϊός προσβάλλει με σοβαρές επιπτώσεις μονάχα ηλικιωμένους ή/και ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα, δίνεται καθημερινά και συχνά με πολλά «επώνυμα» παραδείγματα.

Όπως έκανε γνωστό ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο Αλφόνσο Ντέιβις θα απουσιάσει για καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερν, αφού διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό. Μιλάμε για έναν παίκτη 21 ετών, ο οποίος αγωνίζεται στο τοπ επίπεδο με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου:

«Ο Αλφόνσο Ντέιβις δεν θα επιστρέψει ούτε για το παιχνίδι της Κολωνίας ούτε μετά από αυτό. Το γεγονός είναι ότι χθες στη μετέπειτα εξέταση που κάνουμε με κάθε παίκτη που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, βρήκαμε σημάδια ήπιας μυοκαρδίτιδας.

Δεν θα είναι διαθέσιμος τις επόμενες εβδομάδες γιατί πρέπει φυσικά να επουλωθεί πλήρως. Η μυοκαρδίτιδα δεν είναι τόσο δραματική από τον υπέρηχο. Η θεραπεία απαιτεί χρόνο. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν για πολύ καιρό» ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μπάγερν, η οποία είχε ακολουθήσει σκληρή πολιτική σε ό,τι αφορά τους ανεμβολίαστους παίκτες της, όπως έγινε γνωστό στα τέλη Νοεμβρίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς