18.3 C
Athens

Δώνης: Ο Μπαλοτέλι μου είχε πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και με άφησε στο προπονητικό

Την συνύπαρξη του με τον Μάριο Μπαλοτέλι θυμήθηκε ο Τάσος Δώνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ Σπορ.

Ο Έλληνας επιθετικός εξιστόρησε ένα αστείο περιστατικό, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν ο ίδιος και ο Ιταλός πάλαι πότε σούπερ σταρ, όταν οι δύο τους ήταν συμπαίκτες στη Νις.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τον Μπαλοτέλι: «Ο Μπαλοτέλι μου είχε πάρει μία φορά το κλειδί του αυτοκινήτου και έφυγε και με άφησε στο προπονητικό (για πλάκα). Έχει την τρέλα του αλλά είναι καλό παιδί. Από τους κορυφαίους συμπαίκτες που είχα ήταν ο Ντάντε στη Νις».

Για τη συνύπαρξη με τον αδερφό του και τον πατέρα του: «Είναι δύσκολο να είμαστε και οι τρεις μαζί. Και με τον Χρήστο χάρηκα που περάσαμε μαζί τον χρόνο σε ποδοσφαιρική ομάδα».

Για το εάν θα ήθελε τον πατέρα του στην Εθνική: «Θα μου άρεσε. Είναι μεγάλη τιμή για τον κάθε προπονητή. Προς το παρόν θέλει να δουλεύει καθημερινά. Στο μέλλον θα του άρεσε».

Την άποψή του για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής: «Δεν νομίζω ο ποδοσφαιριστής να αποφασίζει για προπονητή. Σίγουρα μας απασχολεί ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός. Πάρα πολύ θέλω την Εθνική. Ελπίζω να κληθώ. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση που μπορώ».

Τις απαιτήσεις για την Ελλάδα και την περίοδο Φαν Σιπ: «Ναι λείπει η Εθνική από μία μεγάλη διοργάνωση. Υπήρχε βελτίωση. Γενικά παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε τον νέο προπονητή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς