23.4 C
Athens

Στα πρόθυρα… κρίσης οι ιθύνοντες του Αυστραλιανού Open λόγω Τζόκοβιτς

Ποτέ άλλοτε οι -συνήθως ενθουσιώδεις λόγω αναμονής του πρώτου Grand Slam της χρονιάς- ημέρες πριν από την έναρξη του Αυστραλιανού Open δε χαρακτηρίζονταν από τόση αβεβαιότητα και… αμηχανία.

Η υπόθεση Τζόκοβιτς απασχολεί ολόκληρο τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο, εξαιτίας του στάτους του πρωταγωνιστή της, Νο 1 στο τένις, καθώς και του αντιεμβολιαστικού της χαρακτήρα, σε εποχή πανδημίας.

https://athlosnews.gr/akyrothike-i-viza-tou-tzokovits-etoimazetai-gia-apelasi-apo-tin-afstralia/

Με την κατάσταση γύρω από τη βίζα του Σέρβου να αλλάζει συνεχώς, οι ιθύνοντες του Αυστραλιανού Open κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς το κυρίως ταμπλό παραμένει στον «αέρα», ελάχιστες ημέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά.

Ο Τζόκοβιτς κληρώθηκε χθες ως ο κορυφαίος παίκτης του ταμπλό να αντιμετωπίσει τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, ωστόσο στην περίπτωση που ο 34χρονος πρωταθλητής απελαθεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί, κατά πάσα πιθανότητα από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.
΄
Αν όμως η νομική ομάδα του Τζόκοβιτς αποφασίσει να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Χοκ, τότε η εικόνα του ταμπλό του τουρνουά θα παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι την τελευταία στιγμή.

https://athlosnews.gr/o-chronos-piezei-apelpistika-ton-tzokovits-apelasi-i-nea-efesi/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς