18.2 C
Athens

Ο χρόνος πιέζει απελπιστικά τον Τζόκοβιτς: Απέλαση ή νέα έφεση;

Μετά την πολυαναμενόμενη απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας περί ακύρωσης της βίζας του Νόβακ Τζόκοβτς, ο Σέρβος θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χώρα τις επόμενες ώρες, εγκαταλείποντας μαζί και το όνειρο της υπεράσπισης του τίτλου του στο Αυστραλιανό Open.

https://athlosnews.gr/akyrothike-i-viza-tou-tzokovits-etoimazetai-gia-apelasi-apo-tin-afstralia/

Η τελευταία του ευκαιρία να συμμετάσχει στο τουρνουά είναι να ασκήσει έφεση ενάντια στην απόφαση του Αλεξ Χοκ, πρόθεση που είχε αφήσει να διαφανεί η νομική ομάδα του Σέρβου σε περίπτωση που ακυρωνόταν η προηγούμενη απόφαση του δικαστηρίου.

Δεδομένου βέβαια του επείγοντος της υπόθεσης, καθώς το τουρνουά ξεκινάει σε λίγες ημέρες, οι νομικές διαδικασίες πρέπει να γίνουν… αστραπιαία, ώστε τη Δευτέρα να έχει δοθεί ένα οριστικό τέλος στο θρίλερ της βίζας.

Αρχικά οι εκπρόσωποι του τενίστα θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα την εντολή απέλασης και έπειτα να απευθυνθούν εκ νέου στις δικαστικές αρχές προκειμένου να επανεξεταστεί η υπόθεση, με την ελπίδα ότι θα κερδίσουν τη μάχη και ο Νο 1 τενίστας του κόσμου θα καταφέρει να πάρει κανονικά τη θέση του στο ταμπλό του ΑΟ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς