18.2 C
Athens

Καλύτερα ο Αγκιμπού Καμαρά, σκέφτεται να τον προφυλάξει ο Ντιαβαρά

Σύμφωνα με τα Μέσα στη Γουινέα, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αισθάνεται καλύτερα αλλά παραμένει χωρίς προπονήσεις - Σε δίλημμα ο προπονητής του αναφορικά με το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στο ντέρμπι με τη Σενεγάλη του Σισέ

Η Γουινέα θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του Κόπα Άφρικα (14/1, 15:00) και ο Καμπά Ντιαβαρά έχει να διαχειριστεί – εκτός από την απουσία, λόγω κορωνοϊού, του άλλοτε αμυντικού της Ξάνθης, Μίκαελ Ντίρεσταμ – την πιθανή απουσία του Αγκιμπού Καμαρά.

Ο κόουτς της Γουινέας είναι αποφασισμένος να περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, τον οποίο έχει δείξει πως υπολογίζει για βασικό στα πλάνα του.

Ο Καμαρά δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο στην αναμέτρηση με το Μαλάουι και δεν έχει προπονηθεί αυτές τις μέρες, με τον Ντιαβαρά να υποστηρίζει στη συνέντευξη Τύπου πως ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είναι αμφίβολος και το ιατρικό επιτελείο είναι από πάνω του δίνοντας μάχη με τον χρόνο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα Μέσα στη Γουινέα, ο Ντιαβαρά σκοπεύει να περιμένει τον ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων καθώς η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για το πλασάρισμα στον όμιλο. Δεν αποκλείεται παρόλα αυτά εφόσον δεν είναι έτοιμος τότε να τον έχει στον πάγκο και να τον προφυλάξει αφού η Γουινέα έχει υψηλές βλέψεις στο τουρνουά και μια πιθανή υποτροπή θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στα πλάνα του κόουτς της ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς