16.6 C
Athens

Άρης: Πουλάει κανονικά εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία

Η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα κανονικά εισιτήρια για όποιον θελήσει να παρακολουθήσει τον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία.

Εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, οι οποίες επιτρέπουν την πρόσβαση μόνο σε όσους είναι κάτοχοι διαρκείας, οι Κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να πουλήσουν μεμονωμένα τα «μαγικά χαρτάκια» του αγώνα με την ομώνυμη ομάδα.

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αυτό αφορά μόνο τα ματς Κυπέλλου, τονίζοντας πως εκεί δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι ξεκινάει αύριο, Παρασκευή, η διάθεση των 1.000 εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/01, 21:30), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (1η Αγωνιστική).

Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα λειτουργήσουν οι Θύρες 7 και 9, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 50 ευρώ και η Θύρα 3, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-15:00).

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν στο θεσμό του Κυπέλλου.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς