23.2 C
Athens

Ντιμπί Κεϊτά: Το «διαμαντάκι» της Ρεάλ Β’ που φέρνει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός

Ο Μαντιογκού Φαντιγκά βρίσκεται με το ένα πόδι στο λιμάνι του Πειραιά για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ θα φέρει μαζί του και τον συμπατριώτη του από το Μάλι, Ντιμπί Κεϊτά.

Ο 19χρονος άσος διαθέτει ισπανική υπηκοότητα και αποτελεί ένα από τα διαμάντια της Β’ ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται κι αυτός να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες σε ένα ακόμη deal με το βλέμμα στο ερυθρόλευκο μέλλον.

https://athlosnews.gr/olybiakos-thema-oron-i-oloklirosi-tou-deal-me-fantigka-psachnetai-kai-gia-talento-tis-real/

Το «πρότζεκτ» Αγκιμπού Καμαρά φαίνεται να άνοιξε την όρεξη στους Ερυθρόλευκους που θέλουν να χτίσουν το ρόστερ τους με εμπειρία, ποιότητα αλλά και πολύ μέλλον. Σε αυτά τα πλαίσια οι πρωταθλητές Ελλάδας εστιάζουν την προσοχή τους σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ανάλογες με αυτές του νεαρού άσου από τη Γουινέα, ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους camp ταλέντων στο Λιμάνι.

Ο Κεϊτά, τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίζεται στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε μικρότερη ηλικία έχει περάσει και από αυτές της Ράγιο Βαγιεκάνο. Στο σήμερα βρίσκεται ένα βήμα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με το πλάνο αρχικά να τον θέλει ως μέλος της Β’ ομάδας των Ερυθρολεύκων στο πλάι του Αριέλ Ιμπαγάσα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς