16.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Θέμα ωρών η ολοκλήρωση του deal με Φαντιγκά, ψάχνεται και για ταλέντο της Ρεάλ

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν δυνατό μπάσιμο στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου και βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν δύο από τα πιο πολυσυζητημένα ταλέντα του Μάλι!

Ο Ολυμπιακός κάνει δυνατό μπάσιμο στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου έχοντας ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις αρκετά ταλαντούχων και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών από το Μάλι, τους οποίους και πρόκειται να κάνει δικούς του μέσα στις επόμενες ώρες.

Το «πρότζεκτ» Αγκιμπού Καμαρά φαίνεται να άνοιξε την όρεξη στους Ερυθρόλευκους που θέλουν να χτίσουν το ρόστερ τους με εμπειρία, ποιότητα αλλά και πολύ μέλλον. Σε αυτά τα πλαίσια οι πρωταθλητές Ελλάδας εστιάζουν την προσοχή τους σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ανάλογες με αυτές του Αγκιμπού, ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους camp ταλέντων στο Λιμάνι.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Μπαντιουγκού Φαντιγκά, που όπως σας ενημέρωσε το FWS από το πρωί βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους Πειραιώτες. Το ρεπορτάζ των Γάλλων επιβεβαιώνεται και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 21χρονος άσος της Παρί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες ώρες.

https://athlosnews.gr/oi-galloi-stelnoun-ton-fantigka-tis-pari-ston-olybiako/

Μάλιστα, η ομάδα του Μαρτίνς δεν μένει εκεί. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό με καταγωγή από το Μάλι. Πρόκειται για τον 19χρονο Ντιμπί Κεϊτά, ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίζεται στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε μικρότερη ηλικία έχει περάσει και από αυτές της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η δική του περίπτωση δεν μοιάζει τόσο προχωρημένη, όμως όλα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και για αυτόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς