23.7 C
Athens

Ο Σολδάνο θέλει να λήξει νωρίτερα τον δανεισμό του στην Φουενλαμπράδα

Ένας ακόμα ποδοσφαιρικός προορισμός πήγε… στράφι για τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος ψάχνει τρόπο να τερματίσει νωρίτερα τον δανεισμό του στην Φουενλαμπράδα.

Ο επιθετικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Segunda Division έως το τέλος της σεζόν, όμως τα πράγματα δεν κυλούν τόσο ομαλά και ο ίδιος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει αργεντίνικο Μέσο, ο Αρεντίνος φορ δεν συμφωνεί με την αγωνιστική προσέγγιση που ακολουθεί ο προπονητής του και αυτό φαίνεται να αποτελεί την αιτία της επιθυμίας του για αποχώρηση.

Μάλιστα, τα πρώτα σενάρια για την μελλοντική ομάδα του 27χρονου βλέπουν ήδη το φως της δημοσιότητας. Φαβορί για την απόκτηση του, με βάση το ρεπορτάζ του BOLAVIP, είναι η Μπόκα Τζούνιορς, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δεν θέλουν να βλέπουν ούτε… ζωγραφιστό τον Σολδάνο.

Ο νεαρός επιθετικός έχει δοθεί δύο φορές δανεικός τα τελευταία χρόνια στο κλαμπ της Λατινικής Αμερικής, όμως οι προσδοκίες των φιλάθλων σε σύγκριση με τα όσα τελικά πρόσφερε στο γήπεδο απείχαν αρκετά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς