22.2 C
Athens

ΑΕΚ: Δεν μπορεί να καλύψει τα οικονομικά «θέλω» του Μπαρμπόσα, εξετάζει και Αμαντού

Η ΑΕΚ ψάχνεται για την ενίσχυσή της στη μεσαία γραμμή και εξακολουθεί να έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της το όνομα του Ντανίλο Μπαρμπόσα από τη Νις.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων της Ένωσης, ωστόσο τη δεδομένη χρονική περίοδο οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν στους Κιτρινόμαυρους να ελπίζουν σε άμεση ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την περίπτωση του 25χρονου μέσου.

Κι ενώ από την ΑΕΚ δείχνουν να διατηρούν στάση αναμονής προκειμένου να αποκτήσουν ακόμα κι ως ελεύθερο τον παίκτη από το ερχόμενο καλοκαίρι, στα Σπάτα ακούστηκε και το όνομα του Ιμπραϊμ Αμαντού που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Βέβαια η περίπτωση δεν φαντάζει εύκολη, με την αγωνιστική του απραξία τον τελευταίο χρόνο να δημιουργεί δεύτερες σκέψεις στην ΑΕΚ και τον Αργύρη Γιαννίκη που θα επιθυμούσε κάποιον πιο έτοιμο παίκτη για αυτή την θέση.

Θυμίζουμε ότι ο Αμαντού αποτέλεσε το 2018 μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές εκείνης της περιόδου για τη Σεβίλλη, όταν και αποκτήθηκε έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λιλ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς