19.1 C
Athens

Α1 Πόλο Γυναικών: «Προπόνηση» με 27 γκολ ο Ολυμπιακός και τον Χάρη Παυλίδη στην εξέδρα

Με τον Χάρη Παυλίδη στην εξέδρα έπειτα από το οριστικό «αντίο» του από τον Ολυμπιακό προκειμένου να αναλάβει την εθνική ομάδα της Κίνας (θυμηθείτε εδώ το συγκινητικό γράμμα του στους φίλους του συλλόγου), η υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 27-3 του ΝΟ Λάρισας στο Παπαστράτειο και έκανε το 8/8 στην Α1 Γυναικών.

Χάρης Παυλίδης

Οι Ερυθρόλευκες αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Κώστα Χατζηδάκη και έκαναν περίπατο – μοναδική απούσα η Ράνεϊ – με τη Μυριοκεφαλιτάκη να σημειώνει 5 γκολ πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης (15/1, 18:30).

Θυμίζουμε πως τις επόμενες μέρες θα επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον έμπειρο Αλεξάνταρ Τσίριτς που θα κληθεί να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του σπουδαίου Χάρη Παυλίδη.

TΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 7-0, 9-1, 7-0, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χατζηδάκης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Ξενάκη 3, Σιούτη 3, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 2, Β. Πλευρίτου 3, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Σταματοπούλου, Δουρέκα, Τριχά 2, Τορνάρου 2

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κόκκινου, Τζελέπη, Μ. Καριπίδου, Κολτσίδα 1, Γαλανοπούλου, Ρότζερς 1, Χασιώτης, Η. Καριπίδου 1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς