16.6 C
Athens

Η αποστολή του Θοδωρή Βλάχου για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση μετά το Τόκιο

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα δώσει η εθνική Ελλάδας απέναντι στην Κροατία (18/1, 20:00) στο Παπαστράτειο για την προκριματική φάση του World League.

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε τους 19 αθλητές που θα έχει στη διάθεση του και απουσιάζουν όπως είναι φυσικό, οι Κολόμβος και Μουρίκης που αποφάσισαν να σταματήσουν από την εθνική και να κλείσουν αυτό τον κύκλο. Τις θέσεις τους διεκδικούν οι Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης και Μανώλης Σολανάκης.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Γιώργος Δερβίσης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Μάριος Καπότσης, Ζαννής Αλαφραγκής, Δημήτρης Σκουμπάκης (Βουλιαγμένη), Μανώλης Σολανάκης, Στέφανος Γαλανόπουλος (Απόλλων Σμύρνης), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ), Άγγελος Βλαχόπουλος (Νόβι Μπέογκραντ), Δημήτρης Νικολαϊδης (Σπαντάου).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς