21.3 C
Athens

Ήττα με ανατροπή στην Ηγουμενίτσα για τον Ολυμπιακό Β’, η ΑΕΚ Β’ έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού (vid)

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 2022 ο Ολυμπιακός Β’. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ηττήθηκε – με ανατροπή – στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό (2-1) που ανέβηκε κι άλλο στη βαθμολογία της Super League 2.

Οι Ερυθρόλευκοι που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες και ακόμα δεν έχουν γευτεί τη χαρά της εκτός έδρας νίκης, προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Βοΐλη, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 20′ και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κωνσταντίνου. Ο καλός ρυθμός του πρώτου ημιώρου δεν ήταν ανάλογος και στο δεύτερο μέρος, με τον Θεσπρωτό πάντως να αξιοποιεί την ευκαιρία του στο 82′ όταν ο Λύγκα έπιασε το σουτ και ο Μπονίγια βρήκε ίσα ίσα την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα για το 2-1.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η ΑΕΚ Β’ έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού επικρατώντας με 2-1 και έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Γιούση. Ο ταλαντούχος επιθετικός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 19′ και παρά την ισοφάριση του Τζημόπουλου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιούσης βρήκε εκ νέου δίχτυα για το 2-1 στο 43ο λεπτό, δίχως να αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

 

Η Καβάλα έπειτα από συνεχόμενες ήττες πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό αφού έμεινε στο 0-0 (με τις νέες μεταγραφές) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ η Καλαμάτα επιβλήθηκε με 2-0 του Ηρόδοτου χάρη στα γκολ των Λουκίνα και Τάτου στο πρώτο μέρος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς