23.2 C
Athens

Εβρά: Υπάρχουν τουλάχιστον δύο ομοφυλόφιλοι παίκτες ανά ομάδα

Ο Πατρίς Εβρά παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ομοφυλοφιλίας.

Ο πρώην παίκτης υποστήριξε πως κάθε ομάδα ποδοσφαίρου έχει σίγουρα στο ρόστερ της δύο τουλάχιστον αθλητές, οι οποίοι έλκονται από το ίδιο φίλο. Εντούτοις, σύμφωνα με τον Γάλλο, οι συγκεκριμένοι δεν μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα τους, αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε το τέλος της καριέρας τους.

«Όταν ήμουν στην Αγγλία, έφεραν ένα άτομο προκειμένου να μιλήσει στην ομάδα για την ομοφυλοφιλία. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου είπαν κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας: «Είναι ενάντια στη θρησκεία μου, υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος σε αυτά τα αποδυτήρια και πρέπει να φύγει από το κλαμπ, κλπ».

Εκείνη τη στιγμή είπα: «Σταματήστε όλοι. Καταλαβαίνετε». Εγώ, έπαιζα με παίκτες που ήταν ομοφυλόφιλοι. Μου ανοίχτηκαν πρόσωπο με πρόσωπο διότι φοβούνται να μιλήσουν για αυτό ανοιχτά. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες ανά σύλλογο που είναι ομοφυλόφιλοι. Αλλά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αν το πεις, τελείωσες», υποστήριξε ο παλαίμαχος άσος του ποδοσφαίρου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς