18.8 C
Athens

«Νέα παράταση στην υπόθεση Τζόκοβιτς, εξετάζονται επιπλέον έγγραφα από την Κυβέρνηση της Αυστραλίας»

Σύμφωνα με το αμερικάνικο δίκτυο «ABC» ούτε σήμερα (12/1) θα προκύψει οριστική απόφαση για την υπόθεση της απέλασης ή μη του Νόβακ Τζόκοβιτς από τη Μελβούρνη, καθώς παρουσιάστηκαν νέα έγγραφα προς εξέταση στον Υπουργό μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, που θα έχει και τον τελικό λόγο.

Νέα δεδομένα έφερε στο φως η ανάρτηση του ίδιου του Σέρβου νωρίτερα το πρωί, που έκανε λόγο για «λάθος του να παραχωρήσει συνέντευξη στην L’ Equipe ενώ γνώριζε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό», αλλά και ευθύνη των συνοδών του για τα όσα μεταφέρθηκαν στο έγγραφο εισόδου του στη χώρα, σε ερώτηση για το αν έχει ταξιδέψει εκτός Σερβίας τις τελευταίες 15 ημέρες πριν το ταξίδι του στη χώρα των κανγκουρό.

https://athlosnews.gr/espase-ti-siopi-tou-o-tzokovits-paradechthike-oti-eno-eiche-koronoio-edose-synentefxi-stin-lequipe/

Σύμφωνα με τα δίκτυα στο εξωτερικό, το σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμη, με την τελική απόφαση να αναμένεται την τελευταία στιγμή, αν αναλογιστεί κανείς ότι το Australian Open έχει ως προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης τις 17 Ιανουαρίου.

«Οι δικηγόροι του κ. Τζόκοβιτς προσκόμισαν πρόσφατα περαιτέρω πληροφορίες και δικαιολογητικά που υποστηρίζουν ότι σχετίζονται με την ακύρωση της visa του κ. Τζόκοβιτς. Φυσικά, αυτό θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα της απόφασης», φέρεται να μετέφεραν στα Μέσα οι εκπρόσωποι του κ. Χοκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς