13.2 C
Athens

Τζόρτζεβιτς: Ήταν πραγματικά σημαντική η νίκη μας κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Φενέρ επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 94-80 στην Κωνσταντινούπολη και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε λόγο για ομαδικό παιχνίδι των Τούρκων, εστιάζοντας και στην εμφάνιση του Πιέρια Χένρι που έδωσε το κάτι παραπάνω παρότι είχε έναν μικροτραυματισμό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα ομαδικό παιχνίδι και η άμυνα μας ήταν πολύ κοφτερή. Τα παιδιά ήταν πραγματικά έτοιμα. Προσπαθήσαμε να βρούμε επιθετικότητα στο πρώτο μέρος, κάναμε κάποια αβίαστα λάθη στο ένας εναντίον ενός, όμως τα διορθώσαμε και πιστεύω ότι τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Οι 27 ασίστ δείχνουν ότι πραγματικά παίξαμε ως ομάδα.

Όμως είχαμε κάποια παιδιά που πραγματικά έκαναν ένα βήμα παραπάνω, όπως ο αρχηγός Μαχμούτογλου που ήρθε από τον πάγκο. Όμως όλοι έκαναν καλή δουλειά. Το επίπεδο ενέργειας ήταν καλό. Αυτή η νίκη είναι πραγματικά σημαντική για μας. Δεν γνωρίζω αναφορικά με τον τραυματισμό του Χένρι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση, όμως ήθελε να αγωνιστεί. Το έκανε και είναι ένας πραγματικά καλός πόιντ γκαρντ. Ίσως δεν μου άρεσαν τα 2 λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως εκτός αυτού του γεγονότος, έκανε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς