17 C
Athens

Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 11-7: Θρυλικό ξεκίνημα στο 2022 με 4/4 στο Παπαστράτειο!

Με Φουντούλη, Μουρίκη και Φιλιπόβιτς να βγάζουν φωτιές, οι νταμπλούχοι Ελλάδας διέλυσαν τους Σέρβους της Ραντνίσκι επιστρέφοντας δυναμικά στο Len Champions League μετά την ήττα από τη Μπρέσια

Από το κάστρο του δεν περνάει κανείς. Ο Ολυμπιακός έδωσε το σύνθημα και για το 2022 πανηγυρίζοντας την 5η του νίκη στο LEN Champions League επικρατώντας με το επιβλητικό 11-7 της Ραντνίτσκι για να κάνει το 4/4 στο Παπαστράτειο και να παραμείνει σε τροχιά… κορυφής!

Ο Γιάννης Φουντούλης και ο Κώστας Μουρίκης είχαν από τρία τέρματα, με τον πολύπειρο φουνταριστό να ολοκληρώνει υποδειγματικά τις συνεργασίες των Ερυθρολεύκων. Δύο γκολ και δύο δοκάρια είχε ο εξαιρετικός Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Τον πρώτο λόγο – ειδικά στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο – είχε η φοβερή άμυνα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τη σταθερότητα του Μάρκο Μπίγιατς.

Οι Σέρβοι προηγήθηκαν και μπλόκαραν στα πρώτα λεπτά τον Ολυμπιακό που όμως μετά το 1-2 έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο στο 4-3 με την όμορφη εκτέλεση του Μουρίκη ο οποίος άνοιξε το σκορ στο δεύτερο και μαζί με τον Κολόμβο άνοιξαν τη διαφορά στα τρία τέρματα. Η άμυνα ήταν εξαιρετική και ένα ξέσπασμα με Φουντούλη, Γενηδουνιά (στην κόντρα) και Φιλίποβιτς έκαναν πάρτι στο τέταρτο για να διευρύνουν τη διαφορά και να δώσουν πανηγυρικό τόνο στην πρώτη ερυθρόλευκη ευρωπαϊκή αναμέτρηση για το 2022.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ 11-7

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-3, 2-1, 1-1, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ (Στεφάνοβιτς): Μιλουτίνοβιτς, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Ραντούλοβιτς, Ουκρόπινα 1, Πλιέβανσιτς, Τόχολ, Μίλισιτς 1, Λούκιτς 1, Βρλιτς, Τοντορόφσκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς