19.2 C
Athens

Αλγερία – Σιέρα Λεόνε 0-0: Στραβοπάτημα στην πρεμιέρα για την κάτοχο του Κόπα Άφρικα

Με απρόσμενο στραβοπάτημα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα η κάτοχος του τελευταίου τροπαίου της διοργάνωσης, Αλγερία. Οι Αλγερινοί έμειναν στο 0-0 απέναντι στην πολύ μαχητική Σιέρα Λεόνε και έδειξαν πως πρέπει να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα αν θέλουν να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής.

Η Σιέρα Λεόνε συμμετέχει για τρίτη φορά στην ιστορία της σε Κόπα Άφρικα και κατόρθωσε να αποσπάσει τη δεύτερη ισοπαλία της σε σύνολο έξι αγώνων τελικής φάσης, δείχνοντας πως κάνει βήματα προόδου με τον Άγγλο τεχνικό, Τζον Κίστερ.

Ο Καμαρά έκανε επτά σπουδαίες επεμβάσεις για να δώσει τον πολύτιμο βαθμό στη Σιέρα Λεόνε (επέστρεψε σε τελική φάση μετά το 1996). κόντρα στην Αλγερία που πλην του Μαχρέζ, επιθετικά δεν είχε άλλον να ξεχωρίσει.

ΑΛΓΕΡΙΑ: Εμπολί, Ατάλ, Μαντί, Μπεδράν (46′ Μπενλαμρί), Μπενσεμπαϊνί, Μαχρέζ Μπελκεμπλά (84′ Μπενραχμά), Μπελαϊλί, Μπραϊμί (65′ Μπεντεμπκά), Φεγκουλί (64′ Μπουλαγιά), Σλιμανί (65′ Μπουνετζά)

ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ: Μ. Καμαρά, Κάκαι, Κάουκερ, Μπανγκουρά, Ράιτ, Τ. Καμαρά, Κουί, Μπουντού, Μπουγιά (84′ Καϊκάι, Κ. Καμαρά, Α. Καμαρά (76′ Φοφανά)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ου ΟΜΙΛΟΥ

Αλγερία – Σιέρα Λεόνε 0-0

Ισημερινή Γουινέα – Ακτή Ελεφαντοστού (12/1, 21:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Αλγερία 1
  2. Σιέρα Λεόνε 1
  3. Ισημερινή Γουινέα 0
  4. Ακτή Ελεφαντοστού 0
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς