16.2 C
Athens

Πρόβλημα στον αστράγαλο για τον Αγκιμπού Καμαρά, δύσκολα διαθέσιμος με τη Σενεγάλη

Ανακούφιση σε Γουινέα και Ολυμπιακό μετά τις πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του Αγκιμπού Καμαρά στην πρεμιέρα του στο Κόπα Άφρικα - Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τη Σενεγάλη ο 21χρονος άσος

Ανακούφιση και προβληματισμός μαζί για τον Αγκιμπού Καμαρά. Από τη μία η ατυχία του νεαρού άσου χτύπησε «κόκκινο» καθώς στο πρώτο του ματς καριέρας στο Κόπα Άφρικα με όλα τα βλέμματα πάνω του αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων, που όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο εντοπίζονται στον αστράγαλό του.

https://athlosnews.gr/apochorise-me-enochliseis-sto-podi-apo-tin-premiera-tis-gouineas-o-agkibou-kamara/

Ο 21χρονος άσος των Ερυθρολεύκων ήταν αρκετά δραστήριος και κεφάτος για όσο αγωνίστηκε στον αγώνα της Γουινέας με το Μαλάουι, ωστόσο είδε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα και αποχώρησε κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η κατάστασή του δεν εκπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά θα πρέπει να θεωρείται από τώρα από δύσκολη έως αδύνατη η συμμετοχή του στο βασικό σχήμα κόντρα στη Σενεγάλη σε 3 ημέρες από σήμερα (14/1), όταν στα γήπεδα της Αφρικής θα συναντηθούν δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Παπέ Αμπού Σισέ από τη μία (Σενεγάλη) και ελπίζουμε ο Αγκιμπού Καμαρά από την άλλη (Γουινέα).

https://athlosnews.gr/gouinea-malaoui-1-0-premiera-me-to-dexi-gia-tin-parea-tou-drastiriou-alla-atychou-agkibou-kamara-vid/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς