21.8 C
Athens

Βαρούχας: Σωστή η κόκκινη στον Σάντσες, χαρίστηκε δεύτερη κίτρινη σε παίκτη του Βόλου

Την τοποθέτησή του για τις επίμαχες φάσεις του Βόλος – Παναθηναϊκός και πιο συγκεκριμένα τη φάση της αποβολής του Φακούντο Σάντσες έκανε ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, σε Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης.

Ο Βαρούχας υποστήριξε ότι η γκρίνια του Παναθηναϊκού δεν έχει νόημα καθώς ο Σάντσες σωστά είδε την κόκκινη κάρτα από τον Χίγκλερ για το σκληρό μαρκάρισμά του, σε αντίθεση με τον Φεράρι του Βόλου που τη γλίτωσε στη φάση που οι Πράσινοι μείωσαν σε 2-1.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Metropolis»:

«Με το γράμμα του κανονισμού, ο παίκτης του Παναθηναϊκού πατάει τον παίκτη του Βόλου με τις τάπες στο καλάμι και είναι απευθείας κόκκινη κάρτα. Και το VAR συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και αποβλήθηκε σωστά ο Σάντσες. Στο πέναλτι που δίνει υπέρ του Παναθηναϊκού, θα έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη στον Φεράρι που κάνει την παράβαση, αλλά δεν δόθηκε»

Για την γκρίνια των ομάδων, ανέφερε:

«Κάθε ομάδα νιώθει αδικημένη και θέλει να περάσει μια άλλη γραμμή. Εμείς πρέπει να λέμε ποια είναι η παράβαση με βάση τους κανονισμούς. Μέχρι χθες λέγανε εμπιστοσύνη στους ξένους. Τώρα λένε να φύγει ο Κλάτενμπεργκ και να έρθει… άλλος Κλάτενμπεργκ. Ο Κύρος Βασσάρας πήγε στην Ρουμανία και έφτασε σε σημείο να τον θέλουν όλοι. Πήγε τρεις Ρουμάνους διαιτητές στην elite κατηγορία της UEFA. Εκεί πήγε και ρίζωσε».

https://athlosnews.gr/skefteite-ti-tha-elegan-an-o-diaititis-itan-ellinas-den-ypirche-var-kai-o-pao-itan-konta-ston-olybiako/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς