17 C
Athens

«Μπλόκο» σε ανεμβολίαστο παίκτη της Ρεάλ ενόψει του ισπανικού Super Cup στη Σαουδική Αραβία

Ξαφνικό πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του ισπανικού Super Cup που για άλλη μία χρονιά θα διεξαχθεί εκτός Ισπανίας και πιο συγκεκριμένα στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «El Larguero» οι Λος Μπλάνκος θα στερηθούν των υπηρεσιών ενός παίκτη τους στον επερχόμενο ημιτελικό (12/1) με την Μπαρτσελόνα για τον θεσμό του Super Cup λόγω του… εμβολίου για τον κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό η είσοδος σε ανεμβολίαστους απαγορεύεται ρητά στη Σαουδική Αραβία, κάτι που «μπλοκάρει» το δρόμο ενός παίκτη των «μερένγκες» (δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του), ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά της νόσου covid-19.

Η όλη εξέλιξη μπορεί να επηρεάζει σε ένα βαθμό τα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, αλλά είναι αδύνατον να διαφοροποιηθεί, αφού οι κανόνες δεν αλλάζουν, ούτε τροποποιούνται για καμία ομάδα και κανέναν αθλητή στη Σαουδική Αραβία. Αυτό τουλάχιστον ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο οι διοργανωτές του φετινού ισπανικού Σούπερ Καπ, στο οποίο θα συμμετέχουν η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπιλμπάο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς