22.6 C
Athens

Ευχάριστα νέα για τον Κουλιμπαλί από τη σύζυγό του: «Είναι σε σταθερή κατάσταση, ανακτά τις αισθήσεις του»

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η κατάρρευση του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά, Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο 32χρονος δεξιός μπακ έπεσε ανάσκελα στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης της Αλ Γουάκρα με την Αλ Ραγιάν και αμέσως οι γιατροί έτρεξαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, με συμπαίκτες και αντιπάλους να βρίσκονται από πάνω του αναμένοντας ένα καλό σημάδι.

https://athlosnews.gr/sok-sto-katar-katerrefse-en-ora-agona-o-proin-paiktis-tou-panathinaikou-ousman-koulibali/

Αυτό τελικά ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο Αφρικανός μπακ μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε. Στο σήμερα, ο σύζυγος του παίκτη, όντας εμφανώς συγκινημένη από την όλη εξέλιξη αλλά και την τεράστια στήριξη του κόσμου έστειλε το δικό της καθησυχαστικό μήνυμα για τη πορεία της υγείας του Κουλιμπαλί, ζητώντας από τους πάντες να προσευχηθούν για τον άντρα της.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης. Ο Ουσμάν είναι σε σταθερή κατάσταση μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Ανακτά σταδιακά τις αισθήσεις του. Είναι σε καλά χέρια. Ευχαριστούμε το Θεό και τον γιατρό που έσωσε τη ζωή του άνδρα μου. Ευχαριστώ όλο το σταφ και την ομάδα της Αλ Γουάκρα. Εκτιμώ πολύ όλα όσα κάνατε για μας. Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς