20.2 C
Athens

ΟΦΗ – ΠΑΣ 1-1: Έσωσαν βαθμό στο 93′ οι Κρητικοί κόντρα στους αποδεκατισμένους Ηπειρώτες (vid)

Οι Ηπειρώτες βρέθηκαν λίγα λεπτά μακριά από μια απίστευτη δεύτερη σερί νίκη παίζοντας με πολλές απουσίες, αλλά το τυχερό γκολ του Ναμπί στις καθυστερήσεις έσωσε την κατάσταση για τους Κρητικούς

Όρθιος στο 93′ ο ΟΦΗ! Οι ανώτεροι Κρητικοί βρήκαν στις καθυστερήσεις ένα χρυσό γκολ για να σώσουν τον βαθμό απέναντι στον αποδεκατισμένο ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) που έδωσε και την ψυχή του αγωνιζόμενος ξανά με ένα σωρό απουσίες.

 

Αν υπήρχε ένας πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος για τον ΠΑΣ, αυτός ήταν ο Σούλης. Ο γκολκίπερ των Ηπειρωτών έπαιξε το μόλις δεύτερο παιχνίδι του σε επίπεδο Α’ κατηγορίας λόγω απουσιών (δεν υπήρχε άλλος τερματοφύλακας στον πάγκο) και έκανε σπουδαίες επεμβάσεις. Ο Νέιρα είχε το δοκάρι των γηπεδούχων στο 24′.

Μπορεί ο ΟΦΗ να είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που άνοιξε τελικά το σκορ.

Ο Μορέιρα βρήκε τον Περέα στον κενό χώρο, ο δεύτερος διέσχισε την αριστερή πλευρά και με ένα όμορφο πλασέ από δύσκολη γωνία έκανε το 0-1 στο 54′.

 

Γενικότερα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις αλλά σταδιακά έμεναν από ενέργεια, την ώρα που ο Νίκος Νιόπλιας έκανε εύστοχες αλλαγές (Τοράλ, Ντουρμισάι), με τον Τοράλ να έχει δοκάρι, τον Ντουρμισάι να χάνει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και τον ΠΑΣ να δείχνει πως αντέχει.

Στις καθυστερήσεις ωστόσο, οι Ηπειρώτες λύγισαν από την πίεση και η… τύχη χαμογέλασε στον ΟΦΗ που είχε χάσει μεγάλες ευκαιρίες. Ο Ναμπί που πέρασε αλλαγή στο 90′ δοκίμασε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Εραμούσπε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Σκόρερ: 90+3′ Ναμπί / 54′ Περέα

Διαιτητής: Τζήλος

Κίτρινες: Νέιρα, Μπαλογιάννης / Μορέιρα, Σούλης

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (90′ Ναμπί), Νέιρα (61′ Ντουρμισάι), Γκαγέγος (74′ Καστάνιος), Τσιλιανίδης (60′ Ντε Γκουζμάν), Λάμπρου, Φαν Ντάινεν (61′ Τοράλ)

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς):
Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Μπρένερ (46′ Στάνκο), Περέα (90+2′ Π. Τριάδης), Μιλιντσεάνου (71′ Μίνα)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς