20.4 C
Athens

Καθαρά και τα τελευταία τεστ, προπονούνται όλοι την Κυριακή στον Ολυμπιακό!

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βγήκαν αρνητικοί στα τελευταία τεστ και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως όλοι είναι σε θέση να προπονηθούν την Κυριακή για πρώτη φορά χωρίς νέες απώλειες

Έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες ταλαιπωρίας, ο Ολυμπιακός είναι «καθαρός» από κορωνοϊό! Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκαν αρνητικοί στα τελευταία τεστ που πραγματοποιήθηκαν και από την Κυριακή (9/1) η ομάδα θα προπονείται κανονικά στο ΣΕΦ χωρίς ελλείψεις.

Οι δύο παίκτες που είχαν απομείνει βγήκαν αρνητικοί στο σαββατιάτικο (8/1) τεστ και την Κυριακή θα κάνουν ένα τελευταίο μοριακό έλεγχο, ενώ ήδη άπαντες έχουν κάνει ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως καλά για να προπονηθούν κανονικά.

Θυμίζουμε πως συνολικά 9 αθλητές είχαν νοσήσει από κορωνοϊό (12 κρούσματα συνολικά στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ), ενώ την Τρίτη (11/1) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε. Αυτό σημαίνει πως θα δώσει την πρώτη του αναμέτρηση μετά τις 26/12 και το ματς με τον Ιωνικό στο ΣΕΦ, αφού στο μεσοδιάστημα οι προπονήσεις δεν πραγματοποιούνταν (άρα ούτε και αγώνες που αναβλήθηκαν). Παράλληλα, δύσκολα θα διεξαχθεί το ματς με τη Ζενίτ στο ΣΕΦ σε αυτή τη διαβολοβδομάδα, λόγω των κρουσμάτων στους Ρώσους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς