21.3 C
Athens

Euroleague: Αναβλήθηκε το Μονακό – Ούνικς Καζάν

Άλλη μία αναβολή στη Euroleague πριν καν μπούμε στην τελική ευθεία για την διαβολοβδομάδα που έπεται.

Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή της Λίγκας ανακοίνωσε ότι κατόπιν αιτήματος της ρωσικής ομάδας ο αγώνας ανάμεσα σε Μονακό και Ούνικς Καζάν για την 20η αγωνιστική του τουρνουά αναβάλλεται, καθώς οι Ρώσοι δεν συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για να κάνουν το ταξίδι μέχρι την πόλη της Γαλλίας.

Η σχετική ενημέρωση της Euroleague αναφέρει:

«Το παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας Μονακό-Ούνιξ Καζάν, το οποίο ήταν προγραμματισμένο την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, έχει αναβληθεί. Η Ούνιξ κατέθεσε σχετικό αίτημα, αφού αρκετά μέλη της ομάδας έχουν βρεθεί θετικά στον COVID-19, γεγονός που αφήνει την ομάδα χωρίς τους τουλάχιστον οκτώ παίκτες που απαιτούνται για να διεξαχθεί το ματς.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς για τον COVID-19, που εγκρίθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της Λίγκας, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague θα είναι σε επαφή με τις ομάδες που επηρεάζονται για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και να οριστεί ξανά ο αγώνας. Οι εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα από την Ευρωλίγκα».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς