19.7 C
Athens

Οριστική αναβολή στα ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ιωνικός – Απόλλων, μόλις τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά!

Το αυτονόητο με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League ίσχυσε για τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και του Ιωνικού με τον Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα τα παραπάνω ματς οδηγήθηκαν σε οριστική αναβολή από τη Λίγκα, καθώς στον Δικέφαλο του Βορρά η έξαρση του κορωνοϊού καλά κρατεί με 8 ενεργά κρούσματα σε παίκτες, τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει ξεπεράσει τα 10 μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, μετά και τις χθεσινές αναβολές στο Άρης – Ατρόμητος και το Παναιτωλικός – Λαμία η 17η αγωνιστική της Super League 1 θα διεξαχθεί με μόλις τρία ματς. Αυτά του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (8/1) και του Ολυμπιακός – Αστέρας (9/1) και Βόλος – Παναθηναϊκός (9/1).

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς