20.9 C
Athens

Είπε το τελευταίο «αντίο» στον Στέλιο Σεραφείδη η ΑΕΚ

Το τελευταίο αντίο στον πιο πιστό της στρατιώτη είπε σήμερα η ΑΕΚ.

Ο Στέλιος Σεραφείδης έκανε το μεγάλο ταξίδι για τον ουρανό, ωστόσο θα ζει για πάντα στις ψυχές των ανθρώπων και των οπαδών της ομάδας που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην σημερινή (8/1) κηδεία του θρύλου της Ένωσης.

Άπαντες από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου και αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά έναν από τους μεγαλύτερους ήρωες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αγαπούσε σαν τρελός την ΑΕΚ.

Στην εξόδιο ακολουθία του Στέλιου Σεραφείδη, πέραν του Δημήτρη Μελισσανίδη, βρέθηκε και αντιπροσωπεία των παιχτών της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου τελέστηκε η κηδεία, παρευρέθηκαν οι: Βούρος, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, Γιαννίκης, Μαυροειδής, Οφρυδόπουλος, Παυλής, Ατματσίδης, Κωστής, Κοπιτσής, Κοσμάς, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Τσιντώτας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, ο Μανωλάς μαζί με τον γιό του, ο Θωμάς Μαύρος από νωρίς το πρωί στην εκκλησία μαζί με τους Νίκο Στράτο, Κεφαλίδη και Μιχάλη Συμιγδαλά, ο θεράπων ιατρός του, Πάρης Κοσμίδης, ο Ντούσαν Μπάγειβτς, πολιτικοί από τον Δήμο την Περιφέρεια, ο Σταϊκούρας και ο Κώστας Νεστορίδης σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Όπως επίσης από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ οι Αλεξίου, Παπασταμάτης, Παπαχαρτοφύλης, Χατσικάς και Καφφάτος.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς