24 C
Athens

Ολυμπιακός: Το «καμπανάκι» του Μαρτίνς, ο απαραίτητος Μανωλάς και η ενεργοποίηση του Σουρλή

Ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε το πρώτο προειδοποιητικό μήνυμα στους παίκτες του μετά την «κρύα» ισοπαλία στην Ριζούπολη και περιμένει να δει την αντίδρασή τους στο αυριανό (9/1) ματς με τον Αστέρα, στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι μετρούν 13 απουσίες!

Ο Ολυμπιακός μπήκε  με το… αριστερό στο νέο έτος μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη επί του μαχητικού Απόλλωνα και έχοντας κατά νου ότι οι απουσίες είναι αναπόφευκτες ελέω Κόπα Άφρικα και κορωνοϊού οφείλει να χτίσει το πλάνο του έτσι ώστε να τις ξεπεράσει με όσες λύσεις του έχουν μείνει. Είτε από την πρώτη, είτε από την δεύτερη ομάδα του!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε μέσω ομιλίας του στους παίκτες ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στο πρωτάθλημα και πως δεν θα ανεχτεί ξανά εικόνα ανάλογη με αυτή της Ριζούπολης από τους παίκτες του και αρχής γενομένης από το αυριανό (9/1) ματς με τον Αστέρα προσμένει στην αγωνιστική βελτίωση του «ερυθρόλευκου» συνόλου, αλλά και τις περισσότερες βοήθειες από παίκτες που είναι απαραίτητοι για την σωστή λειτουργία της ομάδας.

https://athlosnews.gr/martins-akoma-den-krithike-tipota-sto-protathlima-na-parousiastoume-allios-tin-kyriaki/

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται τα ονόματα των Μαντί Καμαρά, Κώστα Μανωλά και Μάξι Λοβέρα. Για τον Έλληνα στόπερ που επέστρεψε στον Πειραιά τον Γενάρη τα πρώτα δείγματα ήταν ενθαρρυντικά και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται μέχρι και την χρησιμοποίησή του στην βασική ενδεκάδα στο ματς με τους Αρκάδες. Η ηγετική φυσιογνωμία του Μανωλά σε συνδυασμό με την σημαντική απουσία του Παπασταθόπουλου κρίνεται απαραίτητη για τους Πειραιώτες τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θα ενισχύσει σημαντικά το ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας, καθώς και την οργάνωση του παιχνιδιού από την πίσω ζώνη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μαντί Καμαρά, ο Αφρικανός μέσος βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό εδώ και μήνες και από κάπου θα πρέπει να γίνει η αρχή για την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις. Κόντρα στον Αστέρα έχει πετύχει μερικά από τα πιο όμορφα γκολ της καριέρας του στον Ολυμπιακό και η αυριανή αναμέτρηση προσφέρεται για το φορμάρισμά του.

Πάντως, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενεργοποίηση του Βασίλη Σουρλή στα χαφ, καθώς ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχώρησε τραυματίας από την Σμύρνη και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης. Ο Σουρλής, μάλιστα, θα πάρει μαζί του στην αποστολή της πρώτης ομάδας και τους Μπαγκαλιάνη, Νίκολιτς, Μαυρουδή, Κίτσο και Αλγκασίμ Μπα.

https://athlosnews.gr/i-apoleia-tou-bouchalaki-dimiourgei-neo-ponokefalo-ston-martins/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς