18 C
Athens

Ο Πικέ δημοσίευσε τις απολαβές του και έδωσε «πληρωμένη» απάντηση (pic)

Ο Ζεράρ Πικέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που δε μασάει τα λόγια του μετά από τόσα χρόνια στην Μπαρτσελόνα και το απέδειξε για ακόμα μια φορά την Παρασκευή (7/1) απαντώντας δημόσια σε δημοσιογράφο.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος υποστήριξε δημόσια πως παρά τις περικοπές που δέχθηκαν οι τρεις εναπομείνασες σημαίες του συλλόγου (Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς), τα ποσά που λαμβάνουν παραμένουν εξωπραγματικά για τα δεδομένα της Μπαρτσελόνα και της κακής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου. Χαρακτηριστικά είπε πως με την περικοπή που δέχθηκε, ο αρχηγός των Καταλανών, Ζεράρ Πικέ, εισπράττει 28.000.000 ευρώ τον χρόνο!

Οι Καταλανοί με ανακοίνωσή τους διέψευσαν πως ισχύει κάτι τέτοιο αλλά και ο πολύπειρος στόπερ θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μέσω twitter. Και μάλιστα ήταν… πληρωμένη.

Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία με την κίνηση στον λογαριασμό του στις 30 Δεκέμβρη όπου μπήκε το ποσό των 2.328.884,39 ευρώ που σύμφωνα με όσα έγραψε, αντιστοιχούν στο 50% του ετήσιου μισθού του που ανέρχεται περίπου στα 4.700.000 ευρώ. Συνόδευσε, δε, την εν λόγω φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Χαρακτήρες σαν αυτόν χρεώνουν τη δημόσια τηλεόραση για να υπερασπιστούν τους φίλους τους. Εδώ είναι το 50% της μισθοδοσίας μου που πήρα στις 30 Δεκεμβρίου. Σεβάσου λίγο τον εαυτό σου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς