16.1 C
Athens

«Η Πόρτο φουλάρει για Σαλσέδο αν δεν συμφωνήσει με Ολυμπιακό για Σεμέδο»

Η A Bola αποκάλυψε τον ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει την Πόρτο και για τον οποίο σκοπεύει να κινηθεί ζεστά, αν τελικά δεν κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό

Η Πόρτο είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό στο μεταγραφικό παζάρι και τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία υποστηρίζουν καθημερινά πως ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ο πρώτος της στόχος.

Οι Δράκοι θέλουν τον Πορτογάλο ως δανεικό με οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ιβηρική, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αλλά όχι με μεγάλη πρόοδο. Για αυτό και στην Πόρτο υπάρχει εναλλακτική που σύμφωνα με την A BOLA αυτή είναι ο Κάρλος Σαλσέδο.

Ο 28χρονος διεθνής Μεξικανός κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Τίγκρες και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν έχει 15 συμμετοχές με 2 γκολ, ενώ στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί με τη Φιορεντίνα και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Για τον Σαλσέδο έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα, ωστόσο το αν θα κάνει κίνηση η Πόρτο θα κριθεί από την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό αφού ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θέλει διακαώς τον Σεμέδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς