17.8 C
Athens

Παρίζι: Υψηλό το κίνητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα παλέψουμε δυνατά για τη νίκη

Αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις με διαφορετική εικόνα από εκείνη στο παιχνίδι του Α’ γύρου είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη (8/1, 18:00) για τη 16η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Ο Κάρλο Παρίζι ενόψει της αναμέτρησης τόνισε πως είναι πολύ υψηλό το κίνητρο και στόχος είναι ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στο παιχνίδι του.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο αντίπαλός μας θα θέλει να αντιδράσει μετά από την ήττα στο προηγούμενο δικό του ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να προχωρήσουμε βήμα βήμα και να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε βελτίωση στο παιχνίδι μας. Το κίνητρο της ομάδας είναι πολύ υψηλό και περιμένω ότι θα παλέψουμε δυνατά στον αυριανό αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη», είπε στο olympiacossfp.gr ο Ιταλός τεχνικός, με την πολύπειρη πασαδόρο, Στέλλα Χριστοδούλου, να προσθέτει:

«Αύριο αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θέλουμε να μπούμε δυνατά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και είμαστε αποφασισμένες να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο για να πετύχουμε το σκοπό μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς