14.8 C
Athens

Γονίδης: Μπορώ να κουνήσω το μυαλό με τα χέρια μου, ο ιός έγινε για να μας βάλουν τσιπάκι

Για την πίστη του στον Θεό, την άποψή του για τα εμβόλια και τις δυνάμεις του, οι οποίες του επιτρέπουν να κινεί αντικείμενα με τα χέρια του από μακριά μέσω… βιοενέργειας, μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια στο OPEN.

«Κουνάω αντικείμενα, χαρτιά και λοιπά με τα χέρια μου, από μακριά, μέσω βιοενέργειας. Μπορώ να κουνήσω με τα χέρια μου και το μυαλό σου», είπε απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια ο λαϊκός τραγουδιστής, που μίλησε για την άρνησή του να κάνει άλλη δόση εμβολίου, μετά εκείνη της Johnson.

«Κάθε χρόνο κάνω το αντιγριπικό, που έχει μέσα συστατικά χιμπατζή. Εκανα το Johnson, που δεν έχει τον ιό, όπως τα MRNA. Έκανα το εμβόλιο, είχαν πει για μία δόση, γιατί να κάνω κι άλλη; Ο ιός δεν έγινε για να γίνει ο ιός, έγινε για το εμβόλιο. Μετά τα ζώα, ακολουθούν και οι άνθρωποι να βάλουν το τσιπάκι. Έχει ειπωθεί από προφήτες ότι θα μας βάλουν τσιπάκι, αυτό έρχεται».

Ο Σταμάτης Γονίδης αποκάλυψε πως στην εξομολόγησή του ζητάει συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έκαναν σύντροφοί του στο παρελθόν: «Η κόρη μου είναι η καψούρα μου. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Για ένα πράγμα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι και ζητάω συγχώρεση είναι για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει. Όταν βλέπω αυτό το παιδί, λέω τι έχασα. Τι ευτυχίες έχασα, πόσο χαζός ήμουν αλλά δεν γνώριζα Χριστό, δεν ήξερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς