21.9 C
Athens

Πρώην παίκτης σε ΑΕΚ και Άρη ξεσπά: «Ταπεινωμένος στo εξωτερικό, δεν έπαιρνα τα λεφτά μου»

Με θητεία σε ΑΕΚ και Άρη, ο Μάριο Τσάλμερς δηλώνει «ταπεινωμένος» από την εμπειρία του εξωτερικού τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είτε δεν πληρωνόταν, είτε έπαιρνε τα λεφτά του με καθυστέρηση...

Γεννημένος στην Αλάσκα αλλά με το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του καριέρας να συνδεδεμένο με το ηλιόλουστο Μαϊάμι, ο Μάριο Τσάλμερς είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, έστω κι αν η καριέρα του είχε ήδη πάρει την κατιούσα μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα το 2016.

Μετά από θητεία επτά ετών στους Χιτ, ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε την Πρωτοχρονιά στην παλιά του ομάδα έστω και με δεκαήμερο συμβόλαιο. Και, μιλώντας στη σελίδα theundefeated.com, ο Τσάλμερς έκανε αναδρομή στην ευρωπαϊκή του περιπέτεια, τονίζοντας πως ένιωσε ταπεινωμένος αλλά και ότι δεν πληρωνόταν.

Ποια ήταν η καριέρα του Τσάλμερς εκτός ΗΠΑ; Δυο μήνες στη Βίρτους Μπολόνια, τρεις στο Πουέρτο Ρίκο, έναν χρόνο στην ΑΕΚ και άλλον ένα στον Άρη. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα αλλά και το γεγονός πως οι δυο ελληνικοί σύλλογοι είναι από τους καλύτερους… πελάτες στη λίστα ban της FIBA, όλα δείχνουν πως η «πιστολιά» είχε στόχο τα μέρη μας…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάλμερς:

«Το καλύτερο που μου συνέβη ήταν ότι γύρισα στο ΝΒΑ. Πέρασα πολλά από τότε. Τραυματίστηκα στον αχίλλειο και αγωνίστηκα στην Ευρώπη για μερικά χρόνια, όπου εκεί ήταν ένα διαφορετικό στιλ μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και ειδικά εκεί που ξεκίνησα.

Ένιωσα ταπεινωμένος που πήγα στην Ευρώπη. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Με διαφορετικούς χώρους. Κουράστηκα που πήγα εκτός ΗΠΑ. Δεν πληρωνόμουν και δεν έπαιρνα τα χρήματά μου στην ώρα τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς