19.9 C
Athens

Μητέρα Τζόκοβιτς: Τον έχουν σαν φυλακισμένο, σε βρώμικο χώρο με απαίσιο φαγητό

Για «απαράδεκτες συνθήκες κράτησης» του γιου της και κορυφαίου τενίστα στον κόσμο έκανε λόγο η Ντιγιάνα Τζόκοβιτς την ώρα που οι διαδηλώσεις στήριξης στο Βελιγράδι συνεχίζονται

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται από τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο έπειτα από τα όσα διαδραματίστηκαν στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και του αποκλεισμού του από την είσοδο στη χώρα λόγω λανθασμένης βίζα.

Οι αντιδράσεις στη Σερβία για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι Αρχές και η κυβέρνηση της Αυστραλίας το ζήτημα, με τον «Νόλε» να βρίσκεται ως τη Δευτέρα σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη με προσωρινή άδεια παραμονής και εν αναμονή της έφεσης που άσκησαν οι δικηγόροι του.

 

Όλη η οικογένεια του Τζόκοβιτς δημόσια ζητά τη δικαίωση του Σέρβου τενίστα, με τη μητέρα του Ντιγιάνα να ξεσπά και να κάνει λόγο σε συνέντευξη Τύπου για συνθήκες κράτησης ενός φυλακισμένου.

«Αισθάνομαι τρομερά, τις τελευταίες 24 ώρες τον κρατούν φυλακισμένο. Είναι άδικο και δεν είναι ανθρώπινο αυτό που συμβαίνει. Τον έχουν σε ένα ξενοδοχείο για μετανάστες, σε βρώμικο χώρο με απαίσιο φαγητό. Οι Αρχές δεν του επιτρέπουν να πάει σε ένα καλύτερο ξενοδοχείο ή στο σπίτι που έχει νοικιάσει», ανέφερε μεταξύ άλλων, την ώρα που στο Βελιγράδι πραγματοποιούνται διαδηλώσεις στήριξης στον νούμερο 1 τενίστα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς