23.1 C
Athens

Κόπα Άφρικα: Εκπληκτική η Γουινέα στην πρόβα τζενεράλε, ασίστ ο Αγκιμπού Καμαρά! (vid)

Ο άσος του Ολυμπιακού μοίρασε ασίστ στο τελευταίο φιλικό της Γουινέας πριν τη σέντρα στο Κόπα Άφρικα - Εξαιρετική παρουσία από τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, σκόραρε και ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ

Πανέτοιμη για την έναρξη του Κόπα Άφρικα έδειξε η Γουινέα στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό της ματς απέναντι στη Ρουάντα, με την ομάδα του Καμπά Ντιαβαρά να επικρατεί πολύ εύκολα με 2-0.

Ο Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού ήταν ξανά βασικός και αγωνίστηκε σε όλο το πρώτο μέρος όταν και κρίθηκε η αναμέτρηση με τα δύο γκολ.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός που θα έχει σκάουτερ να τον παρακολουθούν στο μεγάλο τουρνουά, εκτέλεσε όλα τα στημένα της ομάδας του και σε ένα εξ αυτών ήρθε και το γκολ στο 27′. Μια ωραία εκτέλεση κόρνερ έφερε την κεφαλιά του Μπαγιό για το 0-1, ενώ στο 36′ ο Κεϊτά από τη βαθιά μπαλιά του Καντέ τελείωσε τη φάση για το 0-2.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟ 43:30 ΤΟΥ VIDEO

Στο δεύτερο μέρος στη θέση του Αγκιμπού Καμαρά αγωνίστηκε ο Ιλάς Μορίμπα της Λειψίας με τον Καμπά Ντιαβαρά να δοκιμάζει διαφορετικά πρόσωπα και σχήματα ενόψει της έναρξης του τουρνουά.

Η Γουινέα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Άφρικα κόντρα στο Μαλάουι (10/1). Για τον Β’ όμιλο θα τεθεί επίσης αντιμέτωπη με τη Σενεγάλη του Παπέ Σισέ (14/1) και τη Ζιμπάμπουε (18/1).

Η σύνθεση της Γουινέας: Α. Κεϊτά, Χ. Καντέ, Σιλά (46′ Π. Κονατέ), Σισέ, Κοντέ, Ντιαβαρά (46′ Μ. Κονατέ), Ναμπί Κεϊτά (46′ Ι. Κοντέ), Σο, Μοχάμεντ Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά (46′ Μορίμπα), Μπαγιό (62′ Καμπά).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς