24.6 C
Athens

Λάτσιο – Έμπολι 3-3: Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έσωσε τον βαθμό σε δραματικό φινάλε (vid)

Σε απόσταση από τις ευρωπαϊκές θέσεις εξακολουθεί να βρίσκεται η ασταθής φετινή Λάτσιο που παρότι βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας έχει μια από τις χειρότερες άμυνες της Serie A με 37 γκολ παθητικό!

Τα προβλήματα της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι έκαναν την εμφάνισή τους και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έμπολι απέναντι στην οποία υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία που ήρθε με δραματικό τρόπο στο φινάλε (3-3).

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στη Ρώμη με δύο γκολ στα πρώτα 8′ και οι γηπεδούχοι ως το τέλος του πρώτου μέρους απλώς μείωσαν σε 1-2 με τον Ιμόμπιλε. Στο 66′ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από κοντά έγραψε το 2-2, ωστόσο παρότι το μομέντουμ ήταν φανερά με το μέρος της Λάτσιο, η Έμπολι σκόραρε ξανά.

Η υπνωτισμένη άμυνα της Λάτσιο άφησε τον Μαρκίζα να κάνει ό,τι θέλει από τα αριστερά και ο Ντι Φραντσέσκο αμαρκάριστος με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έγραψε το 2-3. Ο Μαουρίτσιο Σάρι ζήτησε από τους παίκτες του να ανεβάσουν κι άλλο τις γραμμές και στο 78′ ο Πάτρικ ισοφάρισε με το γκολ όμως να μη μετρά για κοντρόλ με το χέρι. Στο 87′ ο Ιμόμπιλε κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος αλλά ο Βικάριο απέκρουσε, με τον τερματοφύλακα της Έμπολι όμως να μην αποτρέπει το 3-3 με την κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στις καθυστερήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σαμπντόρια – Κάλιαρι 1-2  (18′ Γκαμπιαντίνι / 55′ Ντεϊόλα, 77′ Παβολέτι)

 

Λάτσιο – Έμπολι 3-3 (14′ Ιμόμπιλε, 66′, 90+3′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς / 6′ πεν. Μπαϊράμι, 8′ Ζουρκόφσκι, 75′ Ντι Φραντσέσκο)

Σπέτσια – Βερόνα 1-2 (85′ Έρλιτς / 59′, 70′ Καπράρι)

 

Σασουόλο – Τζένοα (17:30)

Μίλαν – Ρόμα (19:30)

Γιουβέντους – Νάπολι (21:45)

  • Λόγω κορωνοϊού αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΙΝΤΕΡ, ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΤΟΡΙΝΟ, ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ και ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς