18.7 C
Athens

Ο πατέρας του Τζόκοβιτς καλεί τον λαό της Σερβίας σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή

Τον δικό του αγώνα για τη δικαίωση του Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την ακύρωση της βίζας του από τις Αρχές στην Αυστραλία δίνει ο πατέρας του Σέρβου τενίστα, Σέρτζαν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πληροφορήθηκε προ ολίγου ότι η απόφαση σχετικά με την βίζα του και την εγκυρότητά της από τις Αρχές της Αυστραλίας θα βγει την ερχόμενη Δευτέρα (10/1) και μέχρι τότε είναι υποχρεωμένος να παραμείνει στο ξενοδοχείο προσφύγων που μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες.

https://athlosnews.gr/oristiko-tin-erchomeni-deftera-i-apofasi-gia-tin-viza-tou-tzokovits/

Μετά και από αυτή την εξέλιξη άπαντες στην οικογένεια του «Τζόλε» προσπαθούν να κινητοποιήσουν τον λαό της Σερβίας ώστε αυτός να ξεσηκωθεί και να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες που βιώνει ο συμπατριώτης τους τις τελευταίες ώρες στη Μελβούρνη.

«Σήμερα (6/1) στις 3 το μεσημέρι μπροστά στη Βουλή των Σέρβων θα συγκεντρωθούμε για να στηρίξουμε τον Τζόκοβιτς. Δεν είναι μια μάχη για τον Νόβακ αυτή, είναι μία μάχη για την ελευθερία του κόσμου! Είναι μία μάχη για όλο τον κόσμο. Αν δεν τον απελευθερώσουν μέσα στην επόμενη μισή ώρα, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους. Είναι μία μάχη για όλους μας», τόνισε στο μήνυμά του ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, τη στιγμή που δεκάδες Σέρβοι βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει ο Σέρβος θρύλος του τένις και τον αποθεώνουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @srdjandjokovic_

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς