19 C
Athens

Ολυμπιακός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τους νοσήσαντες, μόλις δύο τα ενεργά κρούσματα στο ρόστερ

Θετική εξέλιξη για τους Ερυθρόλευκους που μετρούν μόλις δύο ενεργά κρούσματα σε παίκτες και μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή στην... κανονικότητα ενόψει Φενέρ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την επιστροφή στην κανονικότητα, αφού έγινε γνωστό ότι τρεις παίκτες της ομάδας μετρούν ήδη δύο αρνητικά τεστ κορονοϊού και άλλοι τρεις έχουν ήδη ένα αρνητικό τεστ, μειώνοντας τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων στα δύο ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στις 11/1.

Σύμφωνα με τις σημερινές εξελίξεις και την ενημέρωση των Πειραιωτών τρεις παίκτες της ομάδας βρέθηκαν αρνητικοί σε δεύτερο συνεχόμενο μοριακό τεστ και ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στις προπονήσεις. Μάλιστα, ακόμη τρεις είδαν το πρώτο τεστ τους να βγαίνει αρνητικό σήμερα (6/1) και θα περιμένουν μέχρι αύριο ώστε να διαπιστώσουν αν κι αυτοί μπορέσουν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων λίγες ημέρες πριν την επιστροφή στην δράση για το ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Σημειώνεται ότι λόγω των κρουσμάτων στους Ερυθρόλευκους αναβλήθηκαν οι αγώνες τους με την ΤΣΣΚΑ (18η αγωνιστική) και την Ζαλγκίρις (19η αγωνιστική).

https://athlosnews.gr/euroleague-tha-eichan-prolifthei-oi-anavoles-an-eiche-perasei-i-protasi-tou-olybiakou/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς