21.9 C
Athens

Απόλλων Σμύρνης: Οι γκέλες των «μεγάλων» είναι το στοιχείο του

Ο Απόλλων Σμύρνης στέρησε χθες το βράδυ από τον Ολυμπιακό το τρίποντο, με αποτέλεσμα η διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ να πέσει από το +11 στο +9.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία παρά το γεγονός πως έπαιζε επί της ουσίας χωρίς παίκτες – αφού η πλειονότητα της ομάδας είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό – εν τέλει κατάφερε να πάρει έναν πολύ σημαντικό πόντο, κόντρα σε μία ομάδα η οποία ήταν το μεγάλο φαβορί.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που το κλαμπ του Τζιανλκούκα Φέστα «κλέβει» βαθμούς από κάποιον που θεωρείται ως πιθανότερος νικητής του ματς. Αρκεί να δει κανείς πως φέτος κόντρα στο BIG-5, οι μοναδικοί που έχουν καταφέρει να τον κερδίσουν – και μάλιστα στην έδρα τους – είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Αν συνυπολογίσουμε και τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω της εξαιρετικής φετινής του χρονιάς, τότε ο Απόλλων Σμύρνης έχει στερήσει βαθμούς από τέσσερις πολύ δυνατότερες του ομάδες (ΑΕΚ, Άρης και Ολυμπιακός οι υπόλοιπες τρεις).

Ένα επίτευγμα το οποίο βέβαια θα μπορέσει να επεκτείνει αφενός όταν υποδεχτεί τον Δικέφαλο του Βορρά και το Τριφύλλι στο γήπεδο του και αφετέρου όταν αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, ο οποίος επίσης συγκαταλέγεται στις δυνατές φετινές ομάδες.

Αναλυτικά οι «γκέλες» που έχει προκαλέσει ο Απόλλων:

Άρης – Απόλλων Σμύρνης 0-0
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 2-2
Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 0-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς