20.7 C
Athens

Χάντμπολ: Δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Διομήδη ο Τερλέτσκι

Η απόκτηση του Τόμας Μπάουερ από τον Ολυμπιακό θα περιόριζε σημαντικά τον ρόλο του Μάρκο Τερλέτσκι, με τον διεθνή τερματοφύλακα να παραχωρείται δανεικός από τους Ερυθρόλευκους στον Διομήδη Άργους για το υπόλοιπο της σεζόν, δηλαδή για τη φάση των πλέι οφ.

Σημειώνεται πως ο 21χρονος (1,95μ.) ταλαντούχος γκολκίπερ είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Διομήδη ήρθε σε συμφωνία με τη Διοίκηση του Ολυμπιακού και ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Τερματοφύλακα Μάρκο Τερλέτσκι (5/8/2000 1,95 μ.), θωρακίζοντας ακόμα περισσότερο την άμυνα της ομάδας ενόψει της έναρξης των play off. Ο Μάρκο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κόσοβο, με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το αποψινό ματς του προκριματικού ομίλου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023 και μας μετέφερε τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια του Διομήδη και θα βοηθήσω και εγώ στην επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τους νέους μου συμπαίκτες και προπονητές. Εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο έτος!»

Η Διοίκηση προχωρά με γρήγορους ρυθμούς την ενίσχυση των Λύκων. Δεν τελειώσαμε…

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς