17.2 C
Athens

Θετικά νέα στον Ολυμπιακό: Τρεις παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις!

Έπειτα από αρκετές μέρες σε καραντίνα, οι αθλητές του Γιώργου Μπαρτζώκα ετοιμάζονται να επιστρέψουν σταδιακά (και με αρνητικά τεστ) στις προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πρώτες ομάδες στη φετινή Euroleague που χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, αφού ως και την Τρίτη (4/1) μετρούσε 12 κρούσματα, τα εννέα σε παίκτες και τα υπόλοιπα τρία σε μέλη του επιτελείου.

Τα νέα αρχίζουν να γίνονται ευχάριστα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, καθώς την Τετάρτη (5/1) τρεις από τους αθλητές του Γιώργου Μπαρτζώκα βγήκαν αρνητικοί στα τεστ (ήταν από τους πρώτους που νόσησαν).

https://athlosnews.gr/euroleague-tha-eichan-prolifthei-oi-anavoles-an-eiche-perasei-i-protasi-tou-olybiakou/

Τι σημαίνει αυτό; Πως εφόσον και το δεύτερο PCR είναι αρνητικό – και αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς – τότε θα προπονηθούν κανονικά για πρώτη φορά την Πέμπτη (6/1).

Παράλληλα, επικρατεί αισιοδοξία στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πως εφόσον δεν έχει προκύψει κάποιο απρόοπτο, όλοι οι παίκτες θα είναι σε θέση να προπονηθούν μέσα στο σαββατοκύριακο – εφόσον και αυτοί είναι αρνητικοί – ώστε να υπολογίζονται για την απαιτητική «διαβολοβδομάδα» με Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και Ζενίτ στο ΣΕΦ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς